Ben jij fan van de seventies?


Kijk eens rond op deze website!

De seventies waren de woelige jaren van zeezenders en dansbare disco hits, maar ook de periode van woningen kraken, actievoeren en de opkomst van de punkmuziek. Menig huis was met de kleuren bruin en oranje ingericht. Met een hippe zitkuil, schrootjes aan het plafond, een biezen vloerbedekking, bont behang en een ribfluwelen bank! Fout? welnee, in de seventies was het juist helemaal hip! 

We keken op tv naar Een van de Acht met Mies Bouwman. We kochten de eerste dure videorecorder, fonduen was in, brillen waren groot, plateauzolen hoog en broekspijpen breed (en bovenaan te krap).

De site is 20 jaar geleden ontstaan en is inmiddels miljoenen keren bezocht. Ook Nederlanders in o.a. AustraliĆ«, Canada en Amerika weten de website te vinden. De lay-out is door de jaren heen meerdere keren aangepast, met name voor de weergave op tablet en smartphone is het nu niet meer te vergelijken met de eerste echte seventies look. We proberen hier nog wat aan te sleutelen. Ook gaan we kijken of we de oude berichten van de beginperiode weer terug kunnen halen. 

Naast deze website is er ook een 70's radioprogramma: Back to the Seventies. Klik hier voor meer info over de uitzendingen.

Veel leesplezier! 
Met vriendelijke 70's groet,

Nico Prins
nico@jarenzeventig.com
www.jarenzeventig.com 
www.jaren70pagina.nl

NB: Deze website geeft herinneringen weer en geen totaalbeeld van de jaren 70

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Kerst Top 30 van de jaren 70, stem op je favoriete kerstplaten!

Kindertelevisie in de jaren 70

Tv-series in de jaren 70, waar keek jij naar?

Duitse successen in Nederland

Nederland in de jaren 70