George & Mildred, een excentriek duo

Ze vormden samen één van de bekendste televisie-echtparen ooit, George & Mildred Roper. Dit excentrieke duo was in de jaren 70 enorm populair. Zelfs nu kunnen kijkers van de tv-zender ONS er geen genoeg krijgen. 

De tv-serie behoort tot één van de meest aangevraagde comedyseries. Helemaal nadat het echtpaar Roper op de nostalgie zender terugkeerden als huisbazen in de serie Man over de Vloer, werd de roep om het opnieuw uitzenden van de serie George & Mildred al maar groter.

George & Mildred is een hilarische comedyserie vol typische Britse humor. Het echtpaar George en Mildred Roper verhuist in deze spin-off van Man over de Vloer van hun oude huis naar een chique buurt. De pogingen van Mildred om geaccepteerd te worden door hun elitaire buren mislukken steeds door George's lompe gedrag. Hij was liever in zijn oude buurtje gebleven. Mildred ergert zich mateloos aan de luie en werkloze George die geen enkele interesse toont in de nieuwe sociale status die het huis met zich meebrengt.

Vanaf 27 oktober 2017 zond de tv zender ONS iedere vrijdag een aflevering van George & Mildred uit.

Sinds september 2015 is de tv zender te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen? en The Onedin Line. ONS is beschikbaar voor ruim 5 miljoen huishoudens via Ziggo, KPN en andere tv aanbieders. 

Populaire posts van deze blog

Tv-series in de jaren 70, waar keek jij naar?

Kindertelevisie in de jaren 70

Duitse successen in Nederland

Spelprogramma's, daar bleven we voor thuis

WAUW, muziek uit de jaren 70