DeLuxe Editions Status Quo albums: ‘Blue For You', ‘Just Supposin’ en ‘Never Too Late’
De Britse rockband Status Quo heeft de release aangekondigd van 2CD / 3CD versies van drie classic albums die eerder zijn uitgebracht op het vereerde Vertigo label, namelijk ‘Blue For You’, ‘Just Supposin’ en ‘Never Too Late’. Deze speciale edities worden uitgebracht op 26 mei 2017 en bevatten onder meer 36 niet eerder uitgebrachte nummers/versies inclusief een boekje met zeldzame foto's uit de persoonlijke collectie van de band.

‘Blue For You’ werd uitgebracht in 1976. Het album bereikte nummer 1 in de Britse album charts. Het bevat de klassieker ‘Rain’ en de live favoriet ‘Is There A Better Way’. Deze Deluxe versie wordt uitgebracht als dubbelcd en is opnieuw geremasterd door Andy Pearce met de hulp van het ‘onofficiële 5e bandlid’ Bob Young en heeft een bonus disc met demo's en live materiaal.

‘Just Supposin’ is een van Status Quo’s beste albums en werd uitgebracht in 1980. Het album bereikte nummer 4 in de Britse album charts en bevat de singles ‘What You’re Proposing’ en ‘Rock N Roll’. Het geheel is vanaf de originele tapes door Andy Pearce en Bob Young opnieuw geremasterd. Deze 2CD versie heeft een bonus disc van B-Sides en live-opnames.

'Never Too Late’ werd uitgebracht in 1981 en was het laatste album met drummer John Coghlan en bereikte nummer 2 in de Britse Album Charts. Deze 3CD Deluxe editie is d.m.v. de originele tapes opnieuw gemasterd door Andy Pearce en Bob Young en heeft een bonus disc met archiefopnames en een concert uit 1981.

Deze nieuwe albumversies geven een nieuwe interpretatie aan de gloriedagen van één van 's werelds belangrijkste rock acts!