The Visitors live in Wieringerwerf

 

Win gratis toegangskaarten!
The Visitors live in De Cultuurschuur te Wieringerwerf
Zondag 28 april 2019 van 16:00 - 19:00

De band speelt muziek van de Amerikaanse West Coast uit de jaren ‘60 en ’70 van bands als The Eagles, Mama's and papa's, The Beach Boys, Venice, James Taylor, Neil Young, Fleetwood Mac, Albert Hammond, Creedence Clearwater Revival en Crosby, Stills, Nash & Young!

In 2012 zijn Ton van Dam, Ellen van Dam en Sander Terpstra elkaar tegengekomen op een tuinfeest. Zij maakten die avond voor het eerst muziek samen en bleken dezelfde liefde voor de akoestische uitvoering van muziek te hebben. Ook in de keuze van repertoire bleken er vele raakvlakken te zijn. Sindsdien spelen Ton, Ellen en Sander samen. In 2017 is percussionist Jeroen Pistor toegevoegd aan de band.

The Visitors is een muzikaal viertal dat voornamelijk akoestische muziek ten gehore brengt. Ze zingen de mooiste liedjes, begeleid door akoestische gitaren, bas, mandoline, mondharmonica en percussie. De loepzuivere, meerstemmige zang is het handelsmerk van The Visitors.

De Cultuurschuur - Loggersplein 1 - 1771 CE Wieringerwerf

BACK TO THE SEVENTIES - WIN ACTIE
Maak kans op gratis toegangskaarten! Stuur je naam en e-mail adres naar: info@jarenzeventig.com onder vermelding van the Visitors! 

Winnaars krijgen bericht.

Niets gewonnen maar toch voordelig naar the Visitors? Ga hier naar de ticket site