George & Mildred Roper terug op tv

Ze vormen samen één van de bekendste televisie-echtparen ooit: George & Mildred Roper. Dit excentrieke duo is bij nostalgische televisiezender ONS vanaf oktober te zien in hun eigen comedyserie George & Mildred.

De comedyserie George & Mildred behoort tot de door de kijkers van televisiezender ONS meest aangevraagde comedyseries. Helemaal nadat het echtpaar Roper eerder dit jaar terugkeerde bij ONS als huisbazen in de serie Man over de Vloer, werd de roep om het uitzenden van hun eigen serie George & Mildred al maar groter.

George & Mildred is een hilarische comedyserie vol typische Britse humor. Het echtpaar George en Mildred Roper verhuist in deze spin-off van Man over de Vloer van hun oude huis naar een chique buurt. De pogingen van Mildred om geaccepteerd te worden door hun elitaire buren mislukken steeds door George's lompe gedrag. Hij was liever in zijn oude buurtje gebleven. Mildred ergert zich mateloos aan de luie en werkloze George die geen enkele interesse toont in de nieuwe sociale status die het huis met zich meebrengt.

Vanaf 27 oktober zendt de tv zender ONS iedere vrijdag om 18:30 en 23:30 uur (zelfde aflevering!) een nieuwe aflevering van George & Mildred uit.

Sinds september 2015 is de tv zender te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen? en The Onedin Line. ONS is beschikbaar voor ruim 5 miljoen huishoudens via Ziggo, KPN en andere tv aanbieders.