Nieuw verzamelalbum van de Bee Gees en heruitgave Saturday Night Fever

Op 21 april 2017 is er een nieuw, carrière omvattend verzamelalbum van de Bee Gees verschenen: Timeless - The All-Time Greatest Hits. Het 21 tracks tellende verzamelalbum is door Barry Gibb zelf samengesteld. Hiernaast is er ook een fraaie jubileumuitgave van de Saturday Night Fever-soundtrack aangekondigd. Het is namelijk alweer veertig jaar geleden dat de legendarische film en zijn tijdloze soundtrack verschenen.

Timeless - The All-Time Greatest Hits bevat alle hoogtepunten uit het indrukwekkende oeuvre van de groep, van Spicks And Specks (1966), tot How Deep Is Your Love, Night Fever en Stayin’ Alive. ‘Deze songs waren ons het dierbaarst’, aldus Barry Gibb. ‘Er waren meer liedjes, maar ik denk dat Maurice, Robin en ik het trotst waren op degene die je op dit album vindt.'

Op 12 mei verscheen de heruitgave van de Saturday Night Fever-soundtrack. Deze is geremasterd, op dubbelvinyl geperst en verpakt in een exacte replica van de oorspronkelijke klaphoes. Het album werd indertijd onderscheiden met een Grammy-award.