Wie was de zangeres in 'Do you Love Me?' de hitsingle van Sharif Dean

Er is op deze site al vaker over geschreven, maar na veler verzoek hierbij dan nogmaals de info over de grootste hit van 1973. Bijna 40 jaar na de nummer 1 notering in de Top 40 gingen bezoekers van jarenzeventig.com op zoek naar de zangeres die in 1973 te horen was op de single 'Do you love me?' van Sharif Dean. Wie was die prachtige jongedame die meezong in dit duet en ook te zien was in de videoclip. 

Na bijna vier jaar zoeken was de grote ontknoping live te horen in het radioprogramma 'Back to the Seventies'. Haar naam is Evelyne D'Haese, volgens Jean Huysmans, destijds producer bij CBS in Belgie, "een gewoon meisje".

Evelyne D'Haese - 2011
Bij de zoektocht waren meer dan 30 forumleden betrokken. Eén van de forumleden die actief mee zocht was Lourens Schouwink. Hij reisde samen met mij af naar Belgie om daar Evelyne te ontmoeten. We zouden een hapje met haar gaan eten en een interview doen voor het radioprogramma. Het relaas onderweg inclusief het interview met Evelyne was zaterdag 29 oktober 2011 te beluisteren op de lokale radio.

Evelyne vertelde hierin over de muzikale periode uit haar leven. Ook zong ze live nog een stukje uit de song 'Do you love me?'. Haar stem was onveranderd!

Terug beluisteren: Voor iedereen die het radioprogramma gemist heeft, of het opnieuw wil beluisteren, wordt de uitzending op verzoek als mp3 toegestuurd. Mail hiervoor naar: nico@jarenzeventig.com